2020 Yılı Yaz Dönemi Staj Başvuruları 03-17 Şubat Tarihleri Arasında Yapılacaktır.
07 Şubat 2020

2020 Yılı Yaz Dönemi Staj Başvuruları 03.02.2020 ile 17.02.2020 Tarihleri Arasında Yapılacaktır.

Hastanemize kabul edilecek Ortaöğretim ve Yükseköğretim öğrencilerinin 2020 Yılı Yaz Stajı başvuruları 03.02.2020 ile 17.02.2020 tarihleri arasında kabulü yapılacaktır.
Başvuru evraklarının eksiksiz teslim edilmesi zorunlu olup, eksik evraklı başvurular kabul edilmeyecektir.  Başvurular hastanemiz  2. Kat Eğitim Salonunda kabul  edilecektir.
Staj başvurusu için evraklar okulunuz tarafından ıslak imza veya e-imza olmak şartıyla;

1.Zorunlu Staj Başvuru Formu (en az 2 adet)
2.Kimlik Fotokopisi (2 adet)

Not  : Staj tarihleri 22 Haziran ile 04 Eylül arasında olmak zorundadır.

Alınacak branşlar:

*Hemşire

*Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik

*Tıbbi Laboratuvar

*Radyoloji Teknikeri/Tıbbi Görüntüleme

*Sosyal Hizmet

*Psikolog

*Eczacı

*Beslenme ve Diyetetik

*Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon

*Odyometri Teknikeri/Odyoloji

*Ortez/Protez Teknikeri

*Anestezi Teknisyeni

*Patoloji Teknikeri

*Elektronörofizyoloji Teknikeri

*Hasta ve Yaşlı Bakım

*Ameliyathane Teknikeri

NOT: KURUMUMUZDA AMBULANS HİZMETLERİ DİREKT 112 ACİL AMBULANS HİZMETLERİNE BAĞLANDIĞINDAN DOLAYI PARAMEDİK ÖĞRENCİSİ BAŞVURULARI SADECE İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNDEN YAPILMAKTADIR.

NOT: İLK GELENLERE FİŞ DAĞITILACAK OLUP BRANŞLAR DOLDUĞU ANDA ALIM SONRA ERECEKTİR.