T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Diyarbakır İl Sağlık Müdürlüğü Selahaddin Eyyubi Devlet Hastanesi

Facebook Twitter Google Plus Linkedin

Hastanemize başvuran hasta ve hasta yakınları bildirimde bulunduğu görüş, öneri ve şikayetler artık temassız bir şekilde kare kod uygulaması ile yapabilecekler.

Güncelleme Tarihi: 23/11/2020

Hastanemize başvuran hasta ve hasta yakınları bildirimde bulunduğu görüş, öneri ve şikayetler artık temassız bir şekilde kare kod uygulaması ile yapabilecekler.
Sağlığınız bizim için önemlidir. Pandemi sürecinde temasın en aza inmesi amacıyla görüş, öneri ve şikayetlerinizi temassız kod okuyucuyla bildirebilirsiniz.
Yapmanız gereken akıllı telefonunuza gerekli QR kod uygulamasını (barkod okuyucu) indirdikten sonra telefon ve tabletinizin kamerasını koda doğru tutmaktır. Karekod, otomatik olarak karekodunu taıyacaktır. Sizi bildirimde bulunacağınız adrese direkt olarak yönlendirecektir.

• IMG_1403.jpg
  • IMG_1404.jpg