Her insan bir engelli adayıdır
27 Kasım 2018

Engelli olmak bir tercih değildir. Her insan bir engelli adayıdır. Önyargılarımızdan kurtulduğumuzda, engelli insanların da insan olduğunu daha rahat kavrayacağız ve sosyal hayatımızda ön kabullerimiz daha berrak bir düzende olacak. Bu bakımdan engelli insanlarla daha fazla vakit geçirmeye çalışmalı, onlar için iyi şeyler düşünmeli ve yapmalıyız. Bir insan olarak her türlü engelin üstesinden gelmek elimizdedir. Önemli olan gönül birliği yapmaktır. Eksikliklerden değil, birliklerden yola çıkmaktır.
Biz de bu özel güne anlam katmak amacıyla hastanemiz engelli çalışanlarının moral ve motivasyonlarını yükseltmek, istek ve taleplerini dinlemek için hastane yöneticimiz başta olmak üzere tüm idare çalışanları ile birlikte kahvaltı organizasyonunda buluştuk.

• engel (1).jpeg
  • engel (10).jpeg